• Rus
  • Eng
  • Ukr
#рітейл

VARUS: супермаркет та фуд-хол у єдиному торговому просторі

03.12.2021

5 супермаркетів Varus у новій концепції відкрито у партнерстві з Aisberg. Торговельна мережа реалізує все більше переваг для покупця, оновлюючи дизайн своїх магазинів. Концепція розроблена студією JDV (Нідерланди) і передбачає об’єднання фуд-холу та супермаркету. Для кожної торгової зони Aisberg окремо розробив лінію обладнання із серійних та кастомізованих модифікацій вітрин.

Varus Cafe – зона продажу свіжих страв та продуктів власного приготування – піци, wok-блюд, салатів, гарячої та холодної кулінарії. Концепція передбачає затишну кафе-зону та можливість купівлі їжі на винос. Це найбільш насичена за модифікаціями обладнання зона супермаркету. Лінія холодильних прилавків у дизайні Cube доповнена гарячими вітринами (+30/+60 °С) у двох версіях:

  • тепловий стіл із нахиленою експозиційною поверхнею;
  • вертикальна вітрина з гарячими полицями.

Для приготування піци в зоні Varus Cafe встановлена ​​холодильна вітрина Cube Pizza з широкою робочою поверхнею з мармуру та охолоджуваними контейнерами для інгредієнтів.
Енергоефективні холодильні вітрини Butterfly з подвійною повітряною завісою вставновлено для продажу упакованих страв на винос.

Лінія продажу свіжого м’яса оснащена холодильними прилавками Cube Transformer. Конструкція спеціально розроблена для торгової мережі Varus. Фронтальне скло пересувається для трансформації вітрини під формат торгівлі через продавця/самообслуговування.
Вертикальна вітрина Prisma Combi має вентильовані полиці та окрему охолоджувану експозиційну поверхню для продажу упакованого м’яса в режимі самообслуговування.
Температурний режим лінії продажу м’яса: +2/+4 °С. Для зручності роботи продавців вітрини мають внутрішні камери, що охолоджуються, і гідроліфт фронтального скла.

Спеціально для продажу м’яса птиці розроблена вертикальна вітрина Medusa Combi з висувним кейсом, що охолоджується, для зручності завантаження товару та обслуговування експозиції. Енергоефективність вітрини підтримується за допомогою прозорих дверей та кришок. Температурний режим –1/+4 °С.

Холодильне обладнання для продажу риби і рибних продуктів в супермаркеті Varus має тотальну обробку з нержавіючої сталі, в тому числі фронтальні облицювальні панелі. Це вітрина Cube Fish для продажу риби на льоду, середньотемпературний прилавок з гідроліфтом скла для копченох та солоної риби, морозильна вітрина Display з регулюванням температури -8/-4 °С для продажу рибних пресервів та ікри.

Гастрономічні холодильні прилавки Cube скомпоновані в острів із кутовими модулями «self». Вся лінія середньотемпературних прилавків оснащена внутрішнім холодильним сховищем, каскадними експозиційними поверхнями, гідроліфтом високого фронтального скла, дизайнерським оздобленням «під дерево» на замовлення Varus.

Вертикальні холодильні вітрини Medusa Cube оснащені енергозберігаючими дверима у двох модифікаціях. На лінії продажу напоїв встановлені тонкі двері «single glass» без стійок та рам для максимального огляду товару у вітринах. Для продажу заморожених продуктів використані комбіновані вітрини Nautilus Combi у дизайні Cube з двома автономними об’ємами, що охолоджуються.

Напіввертикальні холодильні вітрини Butterfly Cube у компактному виконанні Slim та в острівній комплектації встановлені в центрі торгового залу і оснащені енергозберігаючою подвійною повітряною завісою.