• Rus
  • Eng
  • Ukr
#рітейл

15 нових проектів Varus з вітринами Aisberg

23.07.2020

Наш постійний партнер – торгова мережа Varus – впевнено продовжує розвиток в Україні. За останній рік 15 нових магазинів мережі у двох форматах – традиційний супермаркет і новий магазин їжі на винос Varus To Go – оснащені енергозберігаючими холодильними вітринами виробництва Aisberg Ltd.

Основу асортименту нового формату Varus To Go становлять упаковані продукти і готова їжа на винос. Тому комплект обладнання для цих магазинів – це загалом вертикальні середньо- та низькотемпературні вітрини самообслуговування в дизайні Cube. Сферичні вітрини Caspiy з великою експозиційною площею встановлені в зоні Food To Go для продажу порційних салатів, соків, йогуртів, охолоджених напоїв.

Вся група холодильних меблів для продажу упакованих продуктів в режимі самообслуговування має енергозберігаючі конструктивні рішення:
– подвійна повітряна завіса у відкритих вертикальних вітринах Medusa
– енергозберігаючі двері і кришки в низькотемпературних вітринах Nautilus Combi
– скляні енергозберігаючі двері в вітринах Medusa для напоїв.

Холодильні прилавки Cube оснащені ергономічними зсувними полками для зручності прибирання вітрини. Оздоблення всіх холодильних вітрин для всіх маркетів Varus зроблена в єдиному стилі «під дерево».

За допомогою каскадних поверхонь у холодильних вітринах Cube створено вражаючі експозиції свіжого м’яса та кулінарії. Для продажу гарячих страв застосовано теплові вітрини з нахиленою до покупця поверхнею, що нагрівається. Піцу готують просто в торгівельному залі на замовлення покупців – для цього в лінію вітрин Cube встановлено спеціалізований модуль Cube Pizza.