• Rus
  • Eng
  • Ukr
#ефективна торгівля

Новий яскравий Сільпо Siciliano!

17.09.2020

Оливкові дерева, затишні вулички з балконами і розвішаною білизною, автомобіль мафіозі, острови вітрин під барвистими навісами – все це новий дизайнерський супермаркет Сільпо в сицилійському стилі в Миколаєві. Aisberg став учасником цього яскравого проекту як виробник і постачальник вітрин в дизайні Cube.

Гостей супермаркету зустрічає величезне Сонце з блакитними очима, під яким розташований справжній фруктовий ринок півдня Італії. Над островом холодильних вітрин Cube Self – яскравий навіс з орнаментами. Червоний сіцілійський віз навантажений арбузами та динями. Каскадні поверхні вітрин Cube з трьома рівнями експозиції та широкі циліндричні кутові елементи дозволяють зробити вражаючі викладки сезонних овочів, фруктів і зелені.

Остров холодильних вітрин Cube – відділ продажу м’ясних делікатесів та сиру. Циліндричні кутові елементи вітрин оснащені ергономічними розкривними стеклами для зручності прибирання та оновлення експозиції.

У центрі торгового залу, серед сицилійських «вуличок» з живими пальмами, розміщені лінії низьких холодильних вітрин Butterfly з енергозберігаючими розсувними дверима Remis (Німеччина). Для продажу замороженого м’яса в режимі самообслуговування в м’ясному відділі встановлена ​​низькотемпературна вітрина Butterfly BT.

Центр тяжіння для любителів солодкого – кондитерські вітрини Cube Pastry висотою 1415мм з трьома охолоджуваними рівнями експозиції і вражаючим освітленням кожного рівня. Крім того, кондитерський відділ Сільпо оснащений холодильної вітриною Cube Chocolate зі спеціалізованою системою контролю вологості (40-60%) і температури (+15°С) для шоколадних делікатесів. Кондитерські вітрини оснащені гідроліфтом фронтальних стекол, висувними полицями і скляними розсувними дверима для зручності і швидкості роботи персоналу.

Лінія продажу кулінарії включає теплову вітрину з нахиленою експозиційною поверхнею для найкращого огляду гарячих продуктів. Свіжі салати, соки і йогурти – готовій сніданок або ланч – зручно для гостей експонуються в холодильній вітрині самообслуговування Caspiy Cube з підсвічуванням і охолодженням кожної полиці.