• Rus
  • Eng
  • Ukr
#рітейл

Європейський дивізіон Carrefour обирає Айсберг

24.09.2016

Співробітництво Айсбергу та Carrefour перетинає європейські кордони.

Після чотирьох успішних проектів в Казахстані, Вірменії та Грузії влітку 2016 року відкрились два супермаркети Carrefour в Румунії, обладнані холодильними вітринами виробництва Айсберг Лтд.

Вибір лідера світового рітейлу зумовлений насамперед тим, що техніка Айсберга відповідає європейським стандартам енергоефективності.
Комплект обладнання для румунських маркетів включає середньотемпературні та низькотемпературні холодильні вітрини у найпопулярнішому в Європі кубічному дизайні.

Вертикальні холодильні вітрини Medusa Cube оснащені подвійною повітряною завісою.
Декілька острівних дисплеїв в центрі торгівельного залу – це вузькі холодильні вітрини Butterfly Cube Slim з чотирма рівнями полиць, що надають можливість ефективно використовувати торгівельний простір при наявності великого товарного асортименту у супермаркетах Carrefour.

Вагові продукти представлені в холодильних вітринах Сube. Лінія гастрономічних холодильних вітрин включає тепловий модуль з нахиленою поверхнею для гарячих кулінарних продуктів.

Ефективна енергетична та конструктивна альтернатива традиційним бонетам для заморожених продуктів – вертикальні низькотемпературні вітрини Display зі скляними дверима.

Вся середньотемпературна техніка виробництва Айсберг Лтд працює з температурою кипіння у випарнику -2°С.